Starity

Taylor Swift slágerére riszált Selena Gomez

2012. december 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country-csillag legújabb videoklipes dalára készített koreográfiát Selena és három barátnője, majd a róluk készült videó természetesen a YouTube-on landolt.

hirdetés
Taylor Swift slágerére riszált Selena Gomez

December 13-án debütált Taylor Swift I Knew You Were Trouble című dalához készült videóklip, aminek hangzás és képi világa igen csak megosztja a rajongókat. Azonban úgy tűnik, Selena Gomez tetszését abszolút elnyerte barátnője legújabb szerzeménye, hiszen saját koreográfiát készíttetett a dalhoz barátjával, Gweny-vel, melyről természetesen videó is készült.

A 20 éves színész-énekesnő három barátnőjével karöltve táncolta el a koreográfiát egy táncteremben, melyről természetesen videót is készítettek és amiben nem csak a mozdulatok, hanem a lányok bolondozása is helyet kapott.

„Hülyültünk egy kicsit a barátaimmal a kedvenc dalunkra. Meg szeretném köszönni Gweny barátomnak, hogy készített egy koreográfiát, és ezeknek a csodálatos lányoknak és természetesen Taylornak is az inspirációért.” – áll a videó alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek