Starity

Mesés élmény az ünnepek alatt is

2012. december 15. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lemeradtál az Egyszer volt, hol nem volt epizódjairól, vagy esetleg újra megnéznéd? Akkor itt az alkalom, ugyanis az M1 ismét műsorra tűzi a sorozatot a bevezető epizódtól.

hirdetés
Mesés élmény az ünnepek alatt is

December 22-étől az M1 elkezdi ismételni az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatot a bevezető epizódtól. A sikeres produkció szenteste napjának kivételével minden nap látható lesz, méghozzá dupla epizódokkal. Az első rész 16 órakor lesz a csatornán.

Aki nem tudja, miről szól a történet, annak itt egy kis ismertető: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal lány, kinek haja ébenfekete, ajka vörös, mint a vér, bőre pedig fehér, mint a hó. Ő nem más, mint Hófehérke, aki megnyeri a Herceg, szívét és kivívja a Gonosz Királynő ellenszenvét. Ráadásul a birodalom hatalmas veszélyben van, ugyanis egy szörnyű átok fenyegeti, amelynek napján megszületik Hófehérke lánya, Emma, akinek egy varázsszekrény segítségével sikerül megmenekülnie az átok elől. Mindenki mást azonban egy másik világba száműz, ahol előző életére senki sem emlékszik.

A mesehősök Storybrooke-ban kapnak új otthont, ahol a Gonosz Királynő a város polgármesterének szerepét tölti be, Hófehérke Mary Margaretként tanít a helyi iskolában, a Herceg pedig amnéziától szenved. Emma felnőtt nőként utazik Storybrooke-ba, miután elhagyott fia, Henry jelenik meg nála. A kisfiú tud az átokról, amit szerinte anyjának kell megtörnie, hogy eljöhessen a boldog befejezés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek