Starity

Két fiút is szédít Csobot Adél?

2012. december 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bombaként robbant a hír, hogy Csobot Adél és Istenes Bence egy párt alkot, csakhogy a lánynak állítólag már Romániában is van egy barátja, aki visszavárja.

hirdetés
Két fiút is szédít Csobot Adél?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata nemrég került nyilvánosságra, ám a Bors információi szerint a 18 éves énekesnő nem volt teljesen őszinte új barátjához és a nézőkhöz sem.

Az interneten megjelent hírek szerint Adél ugyanis Romániában hagyta barátját, aki váltig álltja, hogy az X-Faktor üdvöskéjének románca Bencével csak PR-fogás, mivel a lány már foglalt, és a műsor miatt tudatosan döntöttek úgy a 18 éves versenyzővel, hogy nem tergetik ki magánéletüket a műsor végéig.

„Beszéltem erről Adéllal, azt állította, ez hazugság, én pedig hiszek neki. Nincs senkije, ki lett találva, hogy legyen miről írni”- nyilatkozta Istenes Bence a Bors riporterének.

Adél a műsor sajtóosztályán keresztül üzente meg a lapnak, hogy nincsen barátja Erdélyben, ugyanakkor a riporternek sikerült beszélnie az állítólagos barát édesanyjával is. „Legutóbb három hete volt a fiam Adélnál Budapesten, körülbelül egy-másfél éve vannak együtt”- mondta az asszony az üggyel kapcsolatban.

Úgy tűnik, a cserfes döntőst nagyon szeretnék végre összeboronálni valakivel, hiszen ő volt az a versenyző, aki a műsor rövidke időtartama alatt két szerelmi történettel is címlapokra került, először a tábor ideje alatt megismert Nagy Szilárddal, most pedig az After X műsorvezetőjével hozták hírbe.

Ha az énekesnő valóban rejteget egy barátot Erdélyben, hamarosan kiderül, hiszen a hétvégén az X-Faktor nappal véget ér az idei széria.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek