Starity

Miley Cyrus kiáll magáért

2012. december 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy, a Twitterre feltöltött fotón a „lotyó” Miley Cyrus egyhangú szerelmi életét hasonlítják össze az „édes” Taylor Swift gyorsan végződő, viharos kapcsolataival.

hirdetés
Miley Cyrus kiáll magáért

Ken Baker nemrég közzétett egy képet a Twitter-profilján, amely nagy port kavart mind a sajtóban, mind a rajongók között. A fotón Taylor Swiftet hasonlítja össze a Disney-sztárral, állítva, a fanoknak el kellene gondolkodniuk azon, kit neveznek k*rvának.

„Miley-t napi szinten r*bancozzák vagy k*rvázzák le, holott ugyanazzal a sráccal van együtt több mint három éve, ráadásul jegyben járnak. Taylort mindenki elegánsnak, édesnek, inspirálónak nevezi, pedig az elmúlt három évben több mint 13 sráccal kavart!” – áll a már internetes humorportálokra is elért képen.

Miley persze azonnal reagált erre a Twitteren – kiállt magáért, de nem vitatkozik a második állítással: „Idióták, akik lotyónak neveznek, amiért húszévesen eljegyeztek, és őrülten szerelmes vagyok EGY férfiba. De örülök, hogy valaki bevallotta. Ebből pedig ne próbáljatok Twitter-drámát csinálni, mintha én kezdtem volna.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek