Starity

X-Faktor: Csobot Adél búcsúzott a finálé előtt

2012. december 16. 10:10   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton este az idegesítően ordíbáló Ördög Nóra vezényletével folytatódott a már pár adással ezelőtt kifáradt X-Faktor. Ahogy az elmúlt adásokban, most is borítékolható volt az eredmény.

hirdetés
X-Faktor: Csobot Adél búcsúzott a finálé előtt
Fotó: RTl Klub

A rétestésztaként elnyújtott műsorban a három megmaradt versenyző már nem tudott újat mutatni magából. A nézőkben róluk kialakult kép szerint hozták mindhárom produkciójukban a szerepüket: Gergő maga volt a valós vagy megjátszott naivság, szerénység, Tímea a keményen elszánt küzdő, Adél meg a szexisen cuki kislány.

A mentorok – immár tét nélkül – a villantó Tímea, a táncos lábú Gergő, a riszáló Adél produkcióit egekig dicsérték. Szerintük Timi megborzongatta, Gergő felforrósította, Adél elvarázsolta őket.

Az első körben előadott dalok után Antal Timi Kasza Tiborral, Oláh Gergő Bebével, Csobot Adél Beryvel énekelt duettet. Aztán mindhárman elénekeltek még egy-egy dalt, az adásidő telt, idő meg jutott a szavazásra, hiszen sztárvendégek is bőven akadtak: vendégeskedett a műsorban a Viva Starr és Takáts Nicolas.

Lassan az eredményhirdetésre is sor került, a nézők szavazatai alapján -meglepetést nem okozva – a megosztó személyiségű Csobot Adél lett a verseny harmadik helyezettje. A vasárnapi döntőbe így Oláh Gergő és Antal Tímea jutott be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek