Starity

Mar Contreras gyermeket vár

2012. december 17. 13:01   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A La que no podía amar (Megkövült szívek) tehetséges színésznője, Mar Contreras első gyermekét várja.

hirdetés
Mar Contreras gyermeket vár

Az elmúlt hetekben több híresség is bejelentette, hogy gyermeket vár. Például az X-Faktor műsorvezetője, Ördög Nóra vagy éppen a mexikói The Voice műsorvezetője, Jacqueline Bracamontes is. Most pedig egy újabb mexikói színésznő jelentette be várandósságát.

A Teresában is feltűnt színésznő pontosan tíz évvel ezelőtt, 2002-ben kezdte pályafutását, amikor is feltűnt a Operación triunfo című valóságshow-ban. Tehetségére hamar felfigyeltek, és azóta több filmben és telenovellában mutathatta meg színészi képességeit. Ezek közül többet hazánkban is leadtak, ilyen volt például a Viva High School Musical Mexikó, A szerelem tengere, a Teresa vagy éppen a Megkövült szívek.

Mar Contreras egy interjúban árulta el, hogy gyermeket vár. A 31 éves színésznőnek és férjének, Julio Aguilarnak kisfia lesz, és már a nevéről is döntöttek: az Emiliano nevet fogja kapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek