Starity

Drew Barrymore-t nem érdekli a súlya

2012. december 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hétmérföldes szerelem sztárja boldog a bőrében, egyáltalán nem siet, hogy visszanyerje terhesség előtti alakját.

hirdetés
Drew Barrymore-t nem érdekli a súlya

Míg más sztárok megszállottan dolgoznak a szülés után azon, hogy eredeti formájukban mutatkozzanak a lesifotósok előtt, a színésznő boldog a felszedett kilóival. Drew tizennyolc kilóval nyomott többet tíz héttel ezelőtt, mikor életet adott Olive nevű kislányának, de nem aggódik a felesleg miatt, mivel inkább tölti szabadidejét a gyermekkel, mintsem edzőterembe járjon.

„Az új mottóm: A lehetetlen elvárások lehetetlenek. Az én szerencsémmel, miután halálra éheztetem magam, és kondizom reggeltől estig, hirtelen elcsap egy busz. Miért fecsérelném az életem erre? Én vagyok az utolsó ember, akitől tippeket lehetne kérni az edzőteremben” - nyilatkozta Drew a People magazinnak.

A 37 éves színésznő azt is hozzáfűzte, jelenlegi legnagyobb elfoglaltsága az, hogy mindent megtegyen lánya boldogságáért. „A kedvenc szakaszom a napnak, amikor felébresztem őt. Az első mosolyt látni a legnagyszerűbb élmény.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek