Starity

Nem lesz többé mentor Malek Miklós

2012. december 17. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este véget ért az X-Faktor 2012-es szériája, ám ahogy a műsorban is elhangzott, az RTL Klub készítői továbbra sem állnak le a sztárok keresésével, jövőre is indul a tehetségkutató - azonban már Malek Miklós nélkül.

hirdetés
Nem lesz többé mentor Malek Miklós
Fotó: RTL Klub

Malek Milkósnak igazán jól telt ez a három év az X-Faktorban: tavalyi mentoráltja, Kocsis Tibor megnyerte a versenyt, idei „lánya„, Antal Timi pedig a tegnap esti döntőben második lett, miután Oláh Gergő győztesen távozott.

A zenei producer azonban a sikerei ellenére is nagy lépést készül megtenni: otthagyja a zsűrizést és csak a zenének szenteli az idejét.

Miklós így nyilatkozott a verseny utáni After X-ben: „Rettenetesen sok stresszel jár mindez, engem nagyon megvisel emberileg és minden más szempontból is. Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól, rengeteg olyan emberrel dolgoztam együtt, akiktől sokat tanulhattam, de úgy gondolom, eljött az idő, hogy továbblépjek, és a kritizálás helyett én magam is azzal foglalkozzak, amihez a legjobban értek: zenéljek.”

Minden bizonnyal sokaknak a nemtetszését fogja kiváltani Malek távozása, hiszen a legkimértebb és legtekintélyesebb tagja távozik a zsűrinek. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy kit talál a csatorna a helyére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek