Starity

Joel Madden még mindig őrülten szerelmes

2012. december 17. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Madden házaspár nemrég ünnepelte kétéves házassági évfordulójukat, ez alkalomból Joel kedves szerelmi vallomást osztott meg a Tumblr-profilján.

hirdetés
Joel Madden még mindig őrülten szerelmes

A Good Charlotte vadóc rockere, Joel Madden és felesége, Nicole Richie két esztendeje házasok (és hat éve élnek együtt), de még mindig fülig szerelmesek egymásba. A saját Tumblr-oldalán Joel egy különleges bejegyzéssel kedveskedett Nicole-nak a második házassági évfordulójukon.

„Néhány napot töltöttünk kettesben, hogy megünnepeljük a második házassági évfordulónkat. Időnként magamban tudom tartani, de néha nem bírok magammal, és az egész világnak el kell mondanom, mennyire szeretem őt – a Good Charlotte 33 éves énekese így írt a felesége iránti érzelmeiről, és még egy közös fotót is mellékelt. – Ez az egyik ilyen alkalom. Nem tehetek róla.”

A hollywoodi karrier gyakran fárasztó és csalódásokkal jár, de Joel elárulta, hogy a felesége, a Fashion Star mentora és két gyermekük, a négyéves Harlow és a hároméves Sparrow azok, akik a nehéz időkben tartják benne a lelket.

„Úgy érzem, hogy én vagyok a legszerencsésebb fickó a Földön, hogy enyém ez a csodálatos nő és a gyermekeink. Amikor a világ letör, ők erőt adnak nekem, hogy talpra álljak. Remélem, mindenki megtalálja majd ezt a fajta szerelmet.”

Joel és Nicole 2010 decemberében házasodtak össze, miután 2007 óta együtt jártak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek