Starity

Milliókat költ lányára Katie Holmes

2012. december 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Suri Cruise a legnagyobb kényeztetésben részesül, főleg karácsonykor, a hírek szerint ugyanis Katie 30.000 angol fontot költött lányára.

hirdetés
Milliókat költ lányára Katie Holmes

A Mad Money sztárja mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a karácsony legyen a legszebb a hatéves kislánya számára, miután elvált férjétől, Tom Cruise-tól. A legújabb hírek szerint Holmes 30.000 angol fontot, azaz cirka tízmillió forintot költött karácsonyi ajándékokra, amely fele egy játszóházra ment el, amely saját vízvezetékekkel és elektromossággal van felszerelve.

Suri karácsony másnapján találhat még a fa alatt egy iPad minit, egy Ralph Lauren-ruhát, egy Chloe-szőrmekabátot és egy kétmillió forintos mini Mercedest, amelyet kifejezetten gyerekek számára terveztek – írja a The Sun.

Katie és Tom mindig előszeretettel kényeztették kislányukat, egyesek szerint a szekrényében található ruhadarabok összértéke majdnem kétmillió dollár, azaz félmilliárd forint. 2012-ben ráadásul Suri lett a legjobban öltözött celebgyerek is, ezzel maga mögé utasította David és Victoria Beckham gyermekeit, Harper Sevent és Brooklynt, valamint Madonna stílusos tinédzserlányát, Lourdes Leont is.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek