Starity

Cölibátust fogadott Patrick Dempsey

2012. december 17. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész elszánt biciklista: szerinte a szex megvonása növeli erőbeli képességeit.

hirdetés
Cölibátust fogadott Patrick Dempsey

A Grace klinika sztárja imádja a kerékpárokat, napi rendszerességgel teker több tucat mérföldet. Bizarr szokásokat alakított ki napirendjében emiatt, többek közt leborotválta a lábait és „cölibátust”, azaz szexmentes életmódot fogadott, állítása szerint ugyanis ezek segítségével jobban tud fókuszálni céljára: a színész száz mérföldet (161 km) szeretne maga mögött hagyni megállás nélkül.

„A lábaim szőrtelenítése csodát tett! Most, hogy nőtlen vagyok, jobban tudok fókuszálni az edzésterveimre is. A leghosszabb utam eddig 75 mérföld volt, most a száz következik!” – mesélte Dempsey a Bicycling magazin 2013 január–februári számának adott interjúja során.

A színész azt is hozzátette, eleinte nagyon nehéz volt megbirkóznia a sorozat által jött sikerrel és népszerűséggel, de a biciklizés segített neki visszarázódni a mindennapokba. A 46 éves Patrick egyébként arról álmodozik, hogy saját kerékpárboltot nyit, ahol a bicajosok bármikor elüthetik az időt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek