Starity

Ben Affleck ismeri a jó házasság titkát

2012. december 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szerint felesége, Jennifer Garner túl jó hozzá képest mindenben, és még mindig alig hiszi el, hogy hozzáment feleségül.

hirdetés
Ben Affleck ismeri a jó házasság titkát

Az Argo-akció sztárja még mindig alig tudja elhinni, hogy egy olyan gyönyörű nővel fogja leélni az életét, mint Jennifer Garner. Szerinte a tökéletes házasság titka az, hogy olyan emberhez kell hozzámenni, aki túl jó a másikhoz.

„Két dolog segíti a jó házasságot: először is, keményen kell rajta dolgozni, másrészt, olyan embert kell elvenned, aki jobb nálad. Kinézetben, intelligenciában, bárhogy. Nekem mindkettő sikerült” - mesélte nemrégiben Affleck.

A színész és immáron rendező azt is bevallotta, a feleségénél jobbat keresve sem találhatna, Jen ugyanis mindig ébren várja őt, még ha későn is ér haza a munkából, és bármilyen ötletet, gondolatot megoszthat vele a filmekről, amelyeken dolgozik.

„A feleségem egyszerűen nagyszerű. Ha hazaérek, a gyerekek általában már ágyban vannak. Beszélgetünk egy kicsit, én pedig megosztom a gondolataim a filmmel kapcsolatban, amit épp rendezek. Annyira jó hallgató.”

A hollywoodi páros még a Daredevil forgatásán melegedett össze 2003-ban, jelenleg pedig három gyermeket nevelnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek