Starity

Maite Perroni újra szingli

2012. december 19. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói tehetség, Maite Perroni szakított kedvesével, a szintén énekes-színész Mane de la Parrával. A színésznő Twitter-profilján tette hivatalossá a szakításukat.

hirdetés
Maite Perroni újra szingli

A mexikói színész-énekesnő, Maite Perroni és az ugyanebben a szakmában dolgozó Mane De La Parra, még 2010 szeptemberében tette hivatalossá, hogy együtt járnak.

Több mint két év után, számos házassági pletyka, egy közös telenovella és egy közös szinkronizálás után, Maite Perroni 2012. december 18-án Twitter-profilján jelentette be, hogy szakít kedvesével. " Mane De La Parra és én szakítottunk. Matól kezdve mindenki a saját útját járja. Előre is köszönjük a sok tiszteletet és támogatást" – írta a színésznő.

Érdekesség, hogy néhány nappal ezelőtt Mane még azt nyilatkozta, hogy minden rendben van közöttük, nagy a szerelem és stabil a kapcsolatuk. Ugyanakkor egy őszi interjúban nem tudta megmondani, hogy mikor és hogyan jött össze a telenovellák új királynőjével, és a színész-énekesnőt csupán csak egy jó barátnak nevezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek