Starity

Nikki Sixx megnősül

2012. december 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Sixx úszik a boldogságban, miután november végén megkérte modell barátnője, Courtney kezét.

hirdetés
Nikki Sixx megnősül

Nikki Sixx igencsak elégedett lehet az életével: a Mötley Crüe-val nemrég zárt le egy sikeres amerikai turnét, a Sixx: A.M.-mel nekilátott harmadik nagylemezük munkálatainak, és a magánélete is sínen van. Nemrég ugyanis, nem sokkal kétéves évfordulójuk után megkérte modell barátnője, Courtney Bingham kezét.

Nikki aktívan használja a közösségi csatornákat, így az eljegyzést is a Facebookon oszotta meg rajongóival: „Amikor Courtney és én St Bart's-on voltunk, feltettem neki a nagy kérdést, és ő igent mondott. Köszönjünk mindenkinek, aki az interneten gratulált. Elmondani nem tudjuk, mennyire boldogok vagyunk.”

Ez lesz a Mötley Crüe basszusgitárosának harmadik házassága a Playmate-modell Brandi Brandt és a Baywatch sztárja, Donna D’Errico után.

A házasság híre mellett Nikki Sixx zenekarával kapcsolatos híreket is megosztott rajongóival: „Örömmel tölt el, hogy időben tudtuk rögzíteni a Mötley Crüe új dalát, a Sexet, így hallhattátok élőben a nyári turnén. Még több is lesz (mint mindig). A Sex csak ízelítő volt az Új Crüe-ból. Mick Mars elárulta nekem, hogy sok új riffet kitalált.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek