Starity

Nyilvánosságra hozták az X-Faktor szavazásokat

2012. december 20. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub eddig minden évadban titkolta, hogy ki hány százalékot kapott adásonként, azonban tegnap nyilvánosságra hozták ezeket az arányokat.

hirdetés
Nyilvánosságra hozták az X-Faktor szavazásokat
Fotó: Origo

Az RTL Klub eddig minden X-Faktornál titkolta, hogy ki mennyi szavazatot kapott a műsorok során, tegnap azonban nyilvánosságra hozták az arányokat. A táblázatból kiderül, hogy Oláh Gergő rajtcélgyőzelemet aratott, ugyanis minden adásban ő kapta a legtöbb szavazatot, de győzelme alig 1%-on múlt.


Nagyobb felbontásért kattints a képre!

Zámbó Krisztián háromszor is a harmadik helyen végzett, és amikor párbajoznia kellett, továbbjutott volna, azonban a mentorok másképp döntöttek. Az ötödik élő show-ban Fehér Zoli és Stone között mindössze 0,04% volt a különbség. Stone egyik adásról a másikra három helyezést ugrott előre.

Ebben az évadban nem csak az volt az újdonság, hogy megmutatták a százalékokat, hanem az is, hogy a műsor előtt, hétközben is le lehetett adni a kedvencekre az SMS-eket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek