Starity

Megjelent a Lawson legújabb videoklipje

2012. december 21. 12:12   |   Szerző: phoebe89

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lawson nevet viselő brit együttes február 3-án fogja megjelentetni legújabb kislemezét, Learn To Love Again címmel. A kisfilmet néhány héttel ezelőtt forgatták, és ahogy a hét elején a Twitteren megígérték, péntek éjfélkor közkinccsé is tették.

hirdetés
Megjelent a Lawson legújabb videoklipje

A 2009-ben alakult banda október végén jelentette meg debütáló, Chapman Square című albumát, melyről a Learn To Love Again immár a negyedik single.

A fiúk folyamatosan koncerteztek az elmúlt hetekben, de szerencsére két fellépés között az új klip forgatására is maradt idejük. A videóban a zenészek mellett néhány tűznyelőt is láthatunk a statiszták között.

Ahogy arról a Twitteren értesülhettek a rajongók, idén ez az együttes karácsonyi ajándéka. A When She Was Mine, a Taking Over Me és a Standing In The Dark sikereiből kiindulva, az új dal is jó eséllyel a slágerlisták élvonalában bérelhet helyet magának.

„Nagyon izgatottak vagyunk a Learn To Love Again megjelenése miatt. Egy kicsit más, mint a korábbi kislemezeink, és egyike azon daloknak, amelyeket a legjobban szeretünk élőben játszani – árulta el korábban a Lawson basszusgitárosa, Ryan Fletcher. – Megtalálható benne a szokásos gitár- és dobhangzásunk, de vannak benne dance elemek is. Reméljük, mindenkinek tetszeni fog.”

A fiúk nagyon szorgosan dolgoznak, de erre szükség is van, mivel jövőre is rendkívül elfoglaltak lesznek. Január végén Los Angelesben, New Yorkban és Torontóban lépnek színpadra, mielőtt kora tavasszal az Egyesült Királyságban és Írországban indulnának turnézni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek