Starity

Ügynökként harcol Ian Somerhalder

2012. december 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sztárja egy új rövidfilmsorozatban népszerűsíti a megújuló energiaforrásokat, melynek előzetese már megjelent.

hirdetés
Ügynökként harcol Ian Somerhalder

Ian Somerhaldertől már megszokhattuk, hogy legtöbb filmjében szétrúgja valaki hátsóját, miközben rajongói megvesznek érte. A színész most bedobta minden sármját, és Sinisha Nisevickel közösen készített egy rövidfilmet, mely a Time Framed nevet kapta.

Az ökobarát szériához tartozó darabban Black ügynök (Ian) a gonoszokkal veszi fel a harcot, akik azt tervezik, hogy ellopnak egy berendezést, mely világ energiaellátását tenné lehetővé megújuló forrásokkal.

Iantől nem áll távol a környezetvédelem, számtalanszor hangsúlyozta, mennyire fontos, hogy megvédjük a Földet, ne szennyezzük a levegőt, sőt, több kampány fejese is volt már. Az  Ian Somerhalder Alapítvány, amely a színész 32. születésnapján alakult, célja, hogy megvédje a bolygót és annak teremtményeit.

Munkáját természetesen barátnője, Nina Dobrev is támogatja, a rövidfilmről ő írt először Twitter-oldalán, és megjegyezte a legjobb sort az előzetesből: „Tedd ahová akarod, nem az enyém.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek