Starity

Állatkínzással vádolják Justin Biebert

2012. december 22. 12:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is olyan rég a 18 éves énekes PAC nevű hörcsögét odaadta egyik rajongójának, azonban ez kiverte a biztosítékot egy amerikai hörcsögvédő egyesületnél.

hirdetés
Állatkínzással vádolják Justin Biebert

Már mi is írtunk arról, hogy Justin Bieber nemrég egyik rajongójának a kezébe nyomta szeretettt PAC névre keresztel hörcsögét, és bár a 18 éves Tori megígérte, hogy gondját viseli az apró állatnak, azonban egy amerikai hörcsögvédő szövetség mégis állatkínzással és felelőtlenséggel vádolja az énekest tette miatt.

A California Hamster Associationnál az csapta ki a biztosítékot, hogy Justin nem volt hajlandó tovább gondoskodni a kis rágcsálóról, hanem egyszerűen továbbadta azt.

„A hörcsögök törékeny lények, egy kisebb betegségtől már akár el is pusztulhatnak, különösen érzékenyek a hirtelen környezetváltozásra. Abban a pillanatban, ahogy Bieber egy sikítozó lány kezébe nyomta, vad és durva környezetbe került, így rövidesen be fog következni a vég” – nyilatkozta a CHA elnöke a TMZ-nek, aki azt is hozzátette, hogy szerinte a kisállat jobb helyen lenne egy menhelyen, mint egy rajongó otthonában.

Minden bizonnyal nem rossz szándékok vezérelték Justint, amikor odaadta a lánynak a hörcsögöt, aki a hírek szerint figyelmesen gondozza a kis rágcsálót. Bieber még nem kommentálta az ügyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek