Starity

Eric Saade jótékony célból énekelt

2012. december 23. 21:09   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú évek óta megrendezésre kerül Svédországban a Musikhjäplen, egy pénzgyűjtő rendezvény a gyerekek számára.

hirdetés
Eric Saade jótékony célból énekelt

A Musikhjälpen egy pénzgyűjtő rendezvény a gyermekek javára 2004 óta. Idén december 10. és 16. között került megrendezésre Malmöben. Ez idő alatt a rendezvényt éjjel-nappal sugározták a rádióban vagy a tévében.

Rengeteg svéd híresség vett részt, és segített a gyűjtésben, mint például Loreen és Eric is, aki az utolsó napon volt vendég. Az idei év témája az alábbi volt: „A gyerekeknek a gyomornegyedekben is joguk van a tiszta vízhez!”, a rendezvény mottója pedig: „A zenéd életeket menthet!”

A rendezvény keretén belül volt egy olyan aukció is, melynél a legtöbbet felajánló egy vacsorát kapott Erickel és apukájával, akik libanoni ételt főznek a szerencsésnek. Ez a vacsora, plusz egy ajándék fotó 42.600 svéd koronáért kelt el, azaz kb. 1.300.000 forintért.

Eric amellett, hogy beszélgetett a műsorvezetőkkel, elénekelte két legújabb dalát is. Először a Miss Unknownt, majd a Marching (In The Name Of Love)-ot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek