Starity

A Kaulitz ikrek újra képernyőn

2012. december 30. 14:02   |   Szerző: majosse6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kaulitz ikreket ismét a német csatornák képernyőin lehet majd látni, ugyanis a Deutschland sucht den Superstar 2013 című műsorban ülhetnek zsűriszékbe és értékelhetik a produkciókat.

hirdetés
A Kaulitz ikrek újra képernyőn

A Tokio Hotel 5 éven keresztül folyamatosan turnézott, sikert sikerre halmozott. Ezután az ikrek Los Angelesben pihenték ki a turné fáradalmait, ám az együttes másik két tagja, Georg és Gustav a banda szünetelésekor végig Németországban tartózkodott. De Tom állítása szerint ezidő alatt is gyakran találkoztak, ugyanis vagy Georg és Gustav utazott LA-be látogatóba, vagy az ikrek vissza Németországba.

Most azonban az ikrek nagy lehetőséget kaptak a DSDS (Deutschland sucht den Superstar), azaz Németország szupersztárt keres című tehetségkutató műsor kapcsán, hiszen zsűriszékbe ülhetnek, hogy értékeljék a fellépők produkcióit – adta hírül a német RTL weboldala.

A fiúk állítása szerint kissé megterhelő lesz ez a munka számukra, de örülnek a lehetőségnek, és remélik, sikerül majd helyt állniuk itt is.

A műsor január 5-étől lesz megtekinthető a német RTL műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek