Starity

Puyol: Maradok

2010. augusztus 01. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carles Puyol internetes blogján közölte, hogy még további 2 évig erősíti a spanyol armadát, és segít a spanyoloknak a 2012-es Európa-bajnokságon a címvédésben.

hirdetés
Puyol: Maradok

Július hónap elején még azt lehetett hallani, hogy az FC Barcelona bozontos hajú sztárja nem kívánja többször magára húzni a nemzeti színű mezt. Ennek első számú oka, hogy már kiöregedőben van.

„Ez nem egy olyan kérdés, amelyben most véglegesen dönteni tudnék. Egy évvel ezelőtt sokkal tisztábban láttam, mint most. Meggyőződésem volt, hogy a dél-afrikai tornát követően visszavonulok! De beszéltem a csapattársaimmal, a szövetségi kapitánnyal, Hierróval és más, számomra fontos személyekkel, az ő véleményük és kérésük arra késztet, hogy még egyszer átgondoljam a korábbi döntésemet."  - Így nyilatkozott a Carles a vb után.

A közel egy hónapos pihenőben Carles beváltotta ígéretét és valóban átgondolta korábbi döntését és arra a következtetésre jutott, hogy mégis csak szeretne még 2 évet eltölteni a fúriában és ott akar lenni a 2012-es Európa-bajnokságon, hogy Spanyolországgal együtt megvédhesse Európa-bajnoki címét.

"Nagyon sokat törtem a fejem a dolgon és végül úgy döntöttem, hogy további két évet vállalok." - Mondta az Európa- és világbajnok védő.


Nektek mi a véleményetek, örültök, hogy marad Puyol?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek