Starity

Mark Wahlberg csillagot kapott

2010. augusztus 02. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mark Wahlberg bekerült a legnagyobb sztárok közé. Színészi munkásságát nemrég csillaggal jutalmazták a hollywoodi Hírességek Sétányán.

hirdetés
Mark Wahlberg csillagot kapott

Mark Wahlberg az 1990-es években Marky Mark néven rapperként futott be, majd a Calvin Klein fehérneműket reklámozta nagy sikerrel.A színész az 1997-ben bemutatott 'Boogie Nights' című filmmel vált ismertté. Évekkel később Oscar-díjra jelölték A tégla című maffiadrámában nyújtott alakításáért. A színész tehetségét végre hivatalosan is elismerték ugyanis csütörtökön (július 29.-én) csillagot kapott a a hollywoodi Hírességek Sétányán. A híresség a 2414-es számú csillagot birtokolhatja ezentúl. Az ünnepélyes átadón a sztár így nyilatkozott: "Úgy örülök, hogy a gyerekeim láthatják ezt. Amikor meghallottam, hogy csillagot kapok, azt hittem ez valami tréfa."

A ceremónián többek között Will Ferrell is részt vett, aki viccelődve köszöntötte kollégáját: „Örülök, hogy itt lehetek. Mark rajongó lettem, miután megvásároltam a fizikai gyakorlatokat bemutató kazettáját. És minden Jason Bourne film tetszett.”  A színész ezzel Mark rapper múltjára utalt és szándékosan összekeverte őt Matt Damon színésszel. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek