Starity

Továbbra is eltér a sorozat a könyvtől

2010. augusztus 02. 09:09   |   Szerző: Amy Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julie Plec, a Vampire Diaries egyik producere interjút adott, amiben elmondta, hogy a könyvek és a sorozat között még kevesebb lesz a hasonlóság.

hirdetés
Továbbra is eltér a sorozat a könyvtől

A Vampire Diaries sorozat és a könyvszéria között, még kevesebb lesz a hasonlóság a jövőben. Ezt mondta a sorozat egyik producere Julie Plec. A könyvrajongók már korábban is észrevehették, hogy a sorozat teljesen más, mint az L. J. Smith által megírt könyvek, de Julie szerint ez mind a sorozat javára vállt.

"Minél nagyobb mélységeket érünk el a sorozatnál, irónikus, hogy annál kevésbbé fogunk hasonlítani a könyvekre" mondta a TV Guide-nak Plec. " Ez klassz azért mert olyan messzire jutottunk kevés idő alatt, ezzel is próbálva létrehozni egy jó sorozatot."

Sokaknak lehet zavaró, hogy az általuk imádott könyveket másként forgatják le a sorozatban. Szerintem ez nem baj, mert ahogy Julie mondta, ezért lehet egy jó sorozatot kihozni belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek