Starity

Cobra 11: ki lesz Semir új társa?

2013. január 10. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cobra 11 Ben Jägere pár hónapja bejelentette: kilép a sorozatból. De vajon ki lesz Semir új társa?

hirdetés
Cobra 11: ki lesz Semir új társa?

Miután megszülettek azok a hírek, hogy Tom Beck kilép a Cobra 11-ből, elkezdődtek a találgatások, hogy ki kapja Semir Gerkhan új társának szerepét. Bár Tom hivatalosan nem erősítette meg távozását, a Facebookon már írt egy rövid üzenetet a rajongóinak: „Erdogan és én a forgatáson vagyunk. Nehéz lesz nekem, hogy a következő években nélkülem üldözi a rosszfiúkat.”

Ezek után már biztosra vehetjük, hogy Beck megválik sorozatbeli karakterétől, azonban még mindig nem tudjuk, ki lép a helyébe. Rengeteg helyen olvasni, hogy a sztár a 2013-as évet még végigcsinálja. A sorozat német fanatikusai Christopher Kohnt, a 112 Életmentők című sorozat egykori szereplőjét látnák szívesen a Cobra 11-ben.

De még két évet várnunk kell arra, hogy megtudjuk, ki alakítja Erdogan Atalay új társát, ugyanis a német RTL-en 2014-től sugározzák azokat a részeket, amikben már nem láthatjuk Becket, viszont találkozhatunk Atalay sorozatbeli karakterének immár hetedik társával. Hogy Magyarországra mikor érnek el ezek a részek, még nem tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek