Starity

Jessica Simpson: „Csodás időzítés a második terhességem!”

2012. december 27. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica és férje, Eric, karácsony első napján, azaz december 25-én erősítették meg a hírt a Twitteren, miszerint az énekes-színésznő ismét váradós, most pedig boldogságukról beszélnek.

hirdetés
Jessica Simpson: „Csodás időzítés a második terhességem!”

November végén szellőztette meg a hírt az Us Weekly, miszerint Jessica Simpson alig fél évvel első gyermeke szülése után ismét áldott állapotban van. A hír akkor még bizonytalan volt, mivel „egy közeli ismerős” kotyogta ki, ám egy hónappal később, karácsony napján a sztárházaspár a Twitteren erősítette meg a családbővítést. Jessicáék mindössze egy fotót közöltek nagylányukról, Maxwellről, aki előtt a homokban a big sis, azaz nagytesó felirat díszelgett.

„Ez az év az új dolgokról szólt számomra. Majdnem 20 kilogrammtól szabadultam meg a Weight Watchers segítségével, és nem a tökéletesség volt a cél. Egészségesnek lenni a részemmé vált – ami csodás időzítés, hiszen gyermeket várok” – mondta el tegnap a Weight Watchers egyik reklámjában.

A páros második gyermeke még nem tudni, mikor érkezik, ám az biztos, hogy Jessica terhessége nem volt tervezett. Jess és Eric viszont nem bánják, hiszen az énekes-színésznő elmondta, hogy imád anyuka lenni, és hatalmas a boldogság náluk jelenleg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek