Starity

Jim Carrey és Jenny McCarthy között vége

2010. április 07. 19:07   |   Szerző: bulldog

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 48 éves színész-komikus a Twitteren közölte a rajongóival, hogy Jennyvel szakítottak, de megnyugtatta őket, hogy továbbra is jó viszonyban maradnak.

hirdetés
Jim Carrey és Jenny McCarthy között vége

„Jenny és én épp most vetettünk véget a kapcsolatunknak öt év után. Örülök a sok örömteli élménynek, amit együtt átéltünk, és a legjobbakat kívánom neki. Egyébként minden oké” – írta Jim, majd hozzátette. „Legyetek boldogok, srácok! Ez egy gyönyörű világ, és végül mind megkapjuk, amire a leginkább szükségünk van.”

Jenny is írt a twitterre a szakításról, aki biztosította a rajongókat, hogy barátságban váltak el, és továbbra is fontos szerepet szeretne betöteni Jim lánya, a 22 éves Jane életében.

„Annyira hálás vagyok az együtt töltött évekért. Mindig Jane mellett fogok állni, és Jim mindig az első ember marad a szívemben.”

Februárban Jane fiának születésekor Jenny még izgatottan nyilatozta, hogy azt hiszi hamarosan remek nagymama lesz, valamint a házasságot is fontolgatta, de csak a papírok miatt.

„Azt mondtuk, soha, de nem is tudom. Talán anyagi okokból, valamikor, mikor már öregek leszünk. Mondjuk hetven évesek! De most nagyon jól vagyunk. Tényleg jól” - nyilatkozta Jenny.

hirdetés

Jim kétszer volt házas Jenny előtt, először egy pincérnőt vett el – ő volt Jane anyja, Melissa -, akivel 1995-ben szakítottak, majd a Dumb és Dumber című filmbeli partnernőjével kötötte össze életét (Lauren Holly). Ez a házasság 1996-ban ért véget.

Jenny volt férje pedig John Mallory, a színész-rendező, akivel született egy fiuk, Evan, majd 2005-ben váltak el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek