Starity

Volt sógora vádolja Britney Spearst

2012. december 29. 17:05   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egykori férjének testvére Chris Federline súlyos és meglehetősen furcsa dologgal vádolja Britney-t.

hirdetés
Volt sógora vádolja Britney Spearst

A popzene koronázatlan királynőjének, Britney Spearsnek ismét előtérbe kerül magánélete. Az énekesnő egykori férjének, Kevin Federline-nak öccse, Chris Federline arról vallott a bíróságon, hogy Britney és bátyja házassága közepén lefeküdt a ma már kétgyerekes anyukával, sőt, elmondása szerint tőle van Britney idősebb gyermeke, Sean Preston.

Az egész ügy december 18-án kezdődött, mikor Chris távoltartási végzést kért Britney ellen, mivel állítása szerint megfenyegette, kizsákmányolta és zaklatta őt. Az ifjabb Federline vallomásában irányíthatatlannak és mániákusnak nevezte az előadónőt. A dokumentum alapján Britney ellopta exsógora bankkártyáját, amikor Kevinnél volt azért, hogy elvigye onnan 2 gyermekét. Állítólag a bankkártyáról el is költött 4.500 dollárt, Christopher viszont rajtakapta az énekesnőt, aki megfenyegette: ha bepereli őt, akkor világgá kürtöli, hogy ki is a 7 éves Sean apja.

„Bevallom, lefeküdtem Britney-vel, amíg a bátyám felesége volt, és én vagyok a gyerek igazi apja, de ehhez a nyilvánosságnak semmi köze” – mondta Chris.

A vádat azonban elutasították, így akármennyire is kiváncsiak lennénk rá, Kevin véleményére nem derült fény. Az idősebb Federline és Britney 2004-től 2006-ig élt házasságban. A válás súlyos következményekkel járt, hiszen részben annak köszönhetően nyúlt a popcsillag drogokhoz és alkoholhoz, most azonban úgy látszik, megtalálta a boldogságot Jason Trawick oldalán, úgyhogy ez a vád nem tenne jót Britney magánéletének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek