Starity

Zayn Malik testvérét támadják a Twitterezők

2012. december 29. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekesének, Zayn Maliknak a testvéréről azt híresztelte pár rosszakaró Twitterező, hogy rákos.

hirdetés
Zayn Malik testvérét támadják a Twitterezők

Zayn Malik két lánytestvérének több ezer követője van a Twitteren híres bátyjuknak köszönhetően. Néhány gonosz felhasználó azonban nemrég az énekes 10 éves kishúgát szúrta ki, akik kitalálták azt, hogy Safaa rákban szenved, pontosabban leukémiában.

Az egyik Twitterező a következőt csiripelte: „Srácok, most hallottam egy remek hírt! Zayn retardált muszlim tesója rákos, bocsi, de örömtáncot lejtek.”

Safaa pedig így reagált a posztokra: „Sajnálom, hogy mostanában elég undok vagyok. De kicsit felidegesített, hogy az emberek valótlanságokat terjesztenek rólam, nem vagyok rákos.”

Az énekes nagyon rosszul viseli, hogy a hírneve miatt sokan támadják a családját. Felháborítónak és gusztustalannak tartja azt, hogy a szeretteiről ilyen pletykákat terejsztenek. Zayn arra kérte a családját, hogy ne hagyják magukat, hanem védjék meg magukat és álljanak ki az igazukért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek