Starity

Összefoglalás 2012: a legstílusosabb szupermodellek

2013. január 13. 21:09   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modelina 2012-ben is megjutalmazta a legstílusosabb szupermodelleket! Tekintsük meg a kategóriák nyerteseit.

hirdetés
Összefoglalás 2012: a legstílusosabb szupermodellek
Fotó: Modelina

A szokásos éves „legjobban öltözött” listával azokat a modelleket tünteti ki a Modelina, akik valódi divatdiktátorok. Stílusukkal, kifinomult ízlésükkel formálják a világ össze nőinek egyéni stílusát, és segítenek az önálló stílus kialakításában. Ebben az évben is több ezer fotót vettek szemügyre a Modelina csapatának tagjai a divatbemutatókról, street-style fotókról, különböző eseményeken készült fotókról. Leszűkíteni nem volt könnyű a listát, de végül is megszületett mind a kilenc kategória nyertese.

A legjobb kiegészítő: Jessica Stam

A kanadai szupermodell, Jessica Stam a nyerő összeállítást a Coach’s Summer Partyn viselte. Egy pink és fekete színű Versus Spring/Summer 2012 ruhát egy pár Pierre Herdy-cipővel és egy aranyos pink színű kis táskával dobta fel, körmeit neonnarancssárgára festette. Jessica megjelenése egyszerre volt sportos, szemet gyönyörködtető, és ami a legfontosabb, abszolút győztes!

A legszexibb anyuka: Lily Aldridge

2012-ben rengeteg szupermodell jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. Az újdonsült anyuka, Lily Aldridge nyűgözött le minket a legjobban, hisz immáron anyaként állt helyt a Victoria’s Secret kifutóján, és a szülés utáni alakja is mesés maradt.

Első látásra: Cara Delevingne

Ha létezik fiatal modell, aki üstökösként robbant be a divat világába idén, az csak is Cara Delevingne! A British Fashion Awardson már felfigyeltek mókás stílusára, kifutós megjelenéseiről nem is beszélve. Mint egy igazi topmodell, Cara éppen olyan sikeresen megtalálja az alkalomhoz illő darabokat a vörös szőnyegre is, és mindig elbűvölően fest. Cara kétségtelenül megtalálta az utat ahhoz, hogy igazi sztár legyen a divat világában, és nem győzzük kivárni, mit tartogat számára a jövő.

Kockázatvállaló: Karolina Kurkova

Minden évben a MET-gálán drámaibbnál drámaibb összeállításokkal állnak elő a legcsinosabb nők Hollywoodban. Valószínűleg a szívroham kockázatának elkerülése érdekében senki sem vett volna fel magára olyan összeállítást, mint Karolina Kurkova. A szupermodell ezt a Ralph Lauren-ruhát választotta az eseményre hozzá illő fejfedővel. Az egykori VS-angyal minden bizonnyal rengeteg férfi szívét dobogtatta meg ebben a szettben.

A stílusikon: Naomi Campbell

Ha valaki nem divatrajongó, még akkor is tudja, kicsoda Naomi Campbell. Hűen ahhoz, hogy Naomi az egyik legünnepeltebb szupermodell, mindig eltalálja az összeállításait a rendezvényekre. És mint a közelgő modellverseny, a „The Face” mentoraként, alig várjuk, hogy új stílus elemeit ismerhessük meg!

A legjobb kivillanó has: Dree Hemingway

A szolid kivágások és a melltartóhoz hasonló felső részek 2012-ben is népszerűek voltak. 2012 nagyon impresszív év Dree Hamingwaynek és a stílusváltozásának is. A szórakoztató minták és merész kiegészítők segítségével újra és újra bebizonyította, hogy egy igazi divatdiktátor. Az egyik legszemkápráztatóbb szett Dree-től ez a Dolce & Gabbana-összeállítás, ez a chili paprika mintás top és a hozzáillő puplin szoknya. A kivillanó has ez esetben kifejezetten bájos, és semmiképp sem közönséges. Abszolút nyerő!

A legjobb mini: Candice Swanepoel

A legtöbben már megszokták, hogy Candice büszkén lépdel a Victoria’s Secret kifutóján fehérneműben, angyalszárnyakkal a hátán, de még elegánsabb egy ilyen decens rövidnadrágban. Imádjuk ezt a szupermodell stílust! A VS-angyal abszolút reflektorfénybe került ebben az aranyszínű nadrágban egy egyszerű inggel és magas sarkúval párosítva, miközben Brazíliában tartózkodott. Nem kétséges, hogy világszerte imádják ezt a stílust!

A legjobb ékszer: Bar Rafaeli

Bar Rafaelit a világ leggyönyörűbb nőjének kiáltotta ki a Maxim magazin idén. A szupermodell azonban csak úgy ragyogott a szokásos Elton John Aids Foundation Oscar Viewing Partyn. Arany istennőnek nézett ki ebben a szép Roberto Cavalli-kreációban. Az Izraeli modell úgy döntött, hogy egy Lorraine Schwartz által tervezett csilláros fülbevalót választ, hogy teljessé tegye az összképet, na és hogy Bart az első helyre segítse.

Legjobb vörös szőnyeges összeállítás: Natasha Poly

A Cannes-i Filmfesztivál tele van premierekkel és szórakoztató partikkal, de ez mind elhalványul Natasha Poly vörös szőnyeges összeállításához képest! A szupermodell mindenkit elkápráztatott ebben a smaragdzöld ruhában, mely a Gucci 2012-es őszi kollekciójából való. Ezzel a merész nyakkivágással és combközépig sliccelt leopárdmintás ruhával Natasha szettje az abszolút nyerő a vörös szőnyegen!


Fotók: Modelina

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek