Starity

Harry Styles síbalesetet szenvedett

2012. december 30. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekese nemrég egy kisebb balesetet szenvedett, de szerencsére csak könnyebb sérüléseket szerzett.

hirdetés
Harry Styles síbalesetet szenvedett

Harry Styles és barátnője, Taylor Swift együtt töltötték a múlt hétvégét és úgy döntöttek, hogy kikapcsolódásképpen elmennek síelni. Azonban később kiderült, hogy az énekes hétvégéje egy kicsit szerencsétlenre sikeredett, mivel egy kisebb sérülést szerzett az állán.

A One Direction énekesének szerencsére nem esett nagyobb baja, nem tört el semmije, csak az álla szakadt fel. Azt azonban nem tudni pontosan, hogy mennyire volt súlyos a felszakadás, hogy össze kellett-e varrni vagy sem. A fotósoknak azonban sikerült olyan fotókat is készíteniük az énekesről a repülőtéren, amelyeken látszik, hogy egy nagyobb kötést visel az állán, tehát nagy valószínűséggel össze kellett ölteni a sebét. Harry a kötését egy sállal próbálta elrejteni.

Harry Styles köszöni szépen, jól van. Nemrég egy buliban lekapták és a képen boldogan mosolyog attól függetlenül, hogy egy nagy kötés van az állán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek