Starity

Megjelent a Papa Roach legújabb klipje

2012. december 30. 05:05   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hete jelent meg a kaliforniai együttes új kisfilmje, melynek címe Before I Die.

hirdetés
Megjelent a Papa Roach legújabb klipje

A Papa Roach nem sokkal karácsony előtt, december 21-én lepte meg rajongóit legújabb kisfilmükkel, mely a Before I Die című dalhoz készült. A dalt Jacoby Shaddix akkor írta, mikor elkeseredettségében az öngyilkosságot látta a legjobb megoldásnak, ám időben észbe kapott, és fájdalmát ebben a dalban írta ki.

Azt nem lehet mondani, hogy az együttes lazítana, hisz december 15-én jelent meg a második klip Where Did Angels Go címmel, majd egy hétre rá már új videóval lepték meg a rajongókat. A két klip teljesen különböző. Míg előbbi egy építkezésen játszódik, és csak egyetlen helyszínen, addig az utóbbiban a gyászoló Jacobyt láthatjuk. A frontembert kísértetjárta látomások gyötrik, az elveszett szerelmet üldözi, gyakran saját kárára. A lírai videó a múltba való kapaszkodását mutatja be.

Nem is olyan rég arról írtunk, hogy a frontember kilátástalan helyzete, alkoholizmusa és legyengülése miatt öngyilkos akart lenni, ám szerencsére időben meggondolta magát, és a végzetes tett helyett megírta a fent említett dalt. A Before I Die kulcsfontosságú dal Shaddix életében, ez ösztönözte őt, hogy változtasson az életén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek