Starity

Nikki Sixx továbbra sem pihen

2012. december 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Sixx Facebook-on jelentette be, hogy készül a következő Sixx: A.M. album.

hirdetés
Nikki Sixx továbbra sem pihen

Az elmúlt évben nem sokat lehetett hallani Sixx másik zenekaráról, a Sixx: A.M.-ről. Egyetlen fellépésük volt a nyári Revolver Golden Gods díjátadón, ahol három dalt adtak elő a zenekar második, This is gonna hurt című lemezéről. Nikki Sixx a Mötley Crüe-val járta be Észak-Amerikát, Dj Ashba a Gusn N' Roses-zal turnézott, James Michael pedig produceri munkáira koncertrált és elkészített egy szóló dalt is.

Azonban most vége a nyugalomnak, ugyanis Nikki Facebook-on tudatta rajongóival, hogy elkezdődtek a munkálatok a legújabb lemezen, hamarosan stúdióba vonulnak és rögzítik a Sixx: A.M. soron következő, harmadik korongját. Egyelőre nem tudni, hogy ehhez a lemezhez is tartozik-e majd könyv, mint eddig, vagy önálló lemez lesz.

Nikki arról is tájékoztatta rajongóit, hogy a lemezmunkálatok után turnéra indul együttesével. Hogy elhagyják-e az amerikai kontinenst, arról még nincs hír.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek