Starity

Hazánkba is jön a Sok Sikert Charlie 3. évada

2013. január 01. 20:08   |   Szerző: lilla1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban érkezik Magyarországra a népszerű Disney sorozat, a Sok sikert Charlie harmadik évada.

hirdetés
Hazánkba is jön a Sok Sikert Charlie 3. évada

Annak ellenére, hogy a Sok sikert Charlie amerikai és magyar premierje között alig volt két hónap még 2010-ben, a sorozat hazánkban eléggé le van maradva az eredeti vetítéstől, mivel az Egyesült Államokban január 20-án lesz a harmadik évad befejező része, Magyarországon viszont még csak az előtte levő héten mutatják be az évad első két részét.

2013. január 12-én 9:30-kor debütál a magyar Disney csatornán a Sok sikert Charlie harmadik évadja, méghozzá dupla résszel. Az évad elején a Duncan család az új gyermek érkezését várja, aki már az ötödik lesz PJ, Teddy, Gabe és Charlie után. A sorozat 2011-ben bemutatott filmváltozatának végén jelentették be, hogy Amy az ötödik gyermekét várja, a nézők pedig szavazhattak a baba neméről és nevéről is az interneten keresztül.

Az évad hatodik részében fog megszületni Toby, az ötödik Duncan, emellet azonban még sok meglepetés lesz az évadban. Többek között nagy kérdés, hogy költözzön-e a Duncan család, Teddy újra járni kezd volt barátjával, sőt az évad végén még egy karácsonyi epizóddal is kedveskedik a Disney csatorna.

Még a nyáron bejelentették, hogy a sorozatnak berendelte a Disney a negyedik évadát, ami az előzetes információk szerint május-június körül érkezik az amerikai Disney csatornára, a forgatások pedig hamarosan elkezdődnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek