Starity

Kim Kardashian várandós

2012. december 31. 09:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nahát! Úgy tűnik, igen komolyra fordult Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata: a Facebookon ugyanis nemrég került ki a K, mint Kardashian hivatalos oldalára az örömhír, miszerint Kim Kardashian teherbe esett.

hirdetés
Kim Kardashian várandós

„Nem tudjuk visszafogni izgatottságunkat: Kim és Kanye gyermeke már az úton van!!!” került kiírásra körülbelül egy órája a K, mint Kardashian hivatalos Facebook-oldalán. Az E! News is megerősítette a hírt a Kardashian családdal, miszerint Kim első gyermekét várja a rappertől. De Kanye volt az, aki már szétkürtölte az izgalmas hírt néhány száz rajongójával: a vasárnapi fellépésén Atlantic Cityben Kanye úgy döntött, hogy bejelenti, hogy Kim terhes. Hozzáfűzte, hogy „nem bolond”.

Ám a Kardashian család úgy tűnik, elég jó a titoktartásban, hiszen ez a dolog nem most derült ki: Kim már körülbelül 12 hetes terhes!

A Twitteren a testvérei, Khloe és Kourtney alig bírtak magukkal, annyira örültek, hogy végre szétkürtölhetik az egész világnak az izgalmas hírt, amit eddig titkolni kellett.

„Ilyen sok családtaggal nehéz titkot tartani, főleg, ha ilyen eszméletlenül izgatott vagy! A szerelem a minden!!!” – írta támogatóan Khloe Kardashian. Kourtney Kardashian, Kim másik testvére pedig a következő üzenetet pötyögte be az oldalára: „Már ki akartam kiabálni, és végre megtehetem! Újabb angyalkát köszöntünk a családunkban. Nagyon izgatott vagyok!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek