Starity

Eljegyezték Janet Jacksont

2013. január 01. 19:07   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Jackson testvére ezúttal harmadjára megy férjhez. Az esküvőt tavaszra tervezi 37 éves vőlegényével, Wissam Al Manával.

hirdetés
Eljegyezték Janet Jacksont

Janet Jackson és párja Wissam Al Mana már 2010 óta egy párt alkotnak és ez idő alatt többször is lencsevégre kapták őket, amint teljes boldogságban turbékolnak. A 37 éves Wissam pedig nemrégiben megkérte 46 éves kedvese kezét egy méregdrága gyűrűvel.

Az énekesnő már volt férjnél két alkalommal is és az első házassága kevesebb, mint egy évig tartott – reméljük, ez a házasság nem lesz ilyen rövid. Az esküvő előreláthatólag 2013 tavaszán lesz egy közel-keleti országban, ahol jelen lesz az egész Jackson család.

Janet és Wissam az esküvő után szeretne családot is alapítani, ám az énekesnő magas kora miatt nem biztos, hogy teherbe fog esni, ám az egyik közeli ismerőse azt állítja: „Ha nem esik teherbe, akkor biztos, hogy adoptálni fog egy gyermeket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek