Starity

Visszatért a Girls’ Generation

2013. január 04. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy népszerűségnek örvendő kilenctagú koreai lánybanda, a Girls’ Generation 2013 első napján tette közzé legújabb videoklipjét, melyet az I Got A Boyhoz forgattak, és megjelent a negyedik stúdióalbumuk is.

hirdetés
Visszatért a Girls’ Generation

Már korábban megírtuk, hogy a lányok december 21-én megjelentették legújabb videoklipjüket, amit a Dancing Queen című dalukhoz forgattak, 2013. január elsején pedig hivatalosan is visszatért a Girls' Generation. Az I Got A Boy nevezetű negyedik stúdióalbumukat digitálisan elseje óta lehet letölteni világszerte, a boltokban megvásárolni pedig másodika óta lehetséges. A címadó dal videoklipje szilveszter estéjén látott napvilágot.

Az I Got A Boy egy elektornikus dance szám, amit egy csipetnyi retróval és urban poppal fűszereztek meg, a hozzá tartozó kisfilm pedig ugyancsak ütősre sikeredett. Az album összes dala elérhető a világ legnagyobb videómegosztó oldalán.

A korongon találhatóak elektronikus dance, ballada, retro pop, swig jazz stílusú dalok is, ezzel ügyelve a rajongóikra. Összesen tíz dal kapott helyet: I Got a Boy, Dancing Queen, Baby Maybe, Talk Talk, Promise, Express 999, Lost in Love, Look at Me, XYZ, Romantic St.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek