Starity

Billboard.com: Nyári slágerek toplistája

2010. augusztus 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Billboard.com ismét összeállított egy listát, amin az idei legjobb nyári slágereket rangsorolja. A lista hetente változik, de amelyik szám jelenleg trónol az első helyen, az méltán megérdemli a pozíciót.

hirdetés
Billboard.com: Nyári slágerek toplistája

Az első helyet ugyanis Katy Perry és Snoop Dogg közös dala foglalja el, a California Gurls, melynek klipjében Katy szószerint édes körülmények között látható. A dal új albumának, a Teenage Dream-nek első kislemeze. A pörgős electro-pop szám egy válaszként készült Jay-Z slágerére, az Empire State of Mind-ra. Áprilisban, egy magazinfotózás során, a 26 éves lány így nyilatkozott a dallal kapcsolatban: "Nagyon jó, hogy az Empire State of Mind ilyen óriási lett, és hogy mindenkinek megvan a New York-dal, de mi a...? Mi van LA-vel? Mi van Kaliforniával? Rég volt már, hogy volt egy Kalifornia-dalunk, különösen egy lány szemszögéből..."

A második helyen ezen a héten Usher és Will.I.Am található, az OMG-vel. Ez a number-one R&B sláger az énekes hatodik albumán, a Raymond v. Raymond-on található meg. A dal megtévesztő lehet, ugyanis az egyik effekt, a szurkolók hangja egy futball meccsre emlékeztet. Valójában a dal egy különleges lányról szól, akinek "megvan mindene", és "szexi tetőtől talpig". Egyébként a Billboard másik toplistáján, a Hot 100-on pedig a 14. helyen debütált, és az első héten 130.000 darab kelt el a kislemezből.

A harmadik pozíciót az Airplanes című dal foglalja el, B.o.B és Hayley Williams közös munkájának gyümölcse. B.o.B-ről annyit, hogy egy új tehetséges R&B ikon tűnt fel a színen. Mint ahogy azt korábban olvashattuk, első dala, a Nothin On You máris platinalemez lett. Sikere 2007-ben kezdődött, de a valódi ismerettséget azzal érte el, hogy korábban T.I. egyik számában, az "On Top of The World"-ben működött közre. Hayley Williams-t azonban már nem kell bemutatni, a Paramore nevű együttes énekese igen közkedvelt ezen az oldalon is.

A negyedik helyen Travie McCoy és Bruno Mars található, akik Billionaire-ek szeretnének lenni. A dal Travie első szólóalbumának, a Lazarus-nak a debütáló kislemeze. Azelőtt a Gym Class Heroes nevű formáció frontembere bebizonyította, hogy egyedül is képes sikert elérni, pontosabban Bruno Mars-sal együtt. Egyébként a dalból azóta hivatalos remix is készült, T-Pain és Gucci Mane közreműködésével.

Az ötödik helyen a Love The Way You Lie című szám trónol Rihannától és Eminemtől; a hatodik a Find Your Love Drake-től; a hetedik Mike Posner a Cooler Than Me-vel; a nyolcadik Ke$Ha és a Your Love Is My Drug; a kilencedik az Alejandro című slágercsoda Lady Gagától, és az utolsó Eminem Not Afraid-je.

Ti melyik slágert hányadik helyre tettétek volna?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek