Starity

Apa lesz Young-G?

2013. január 03. 16:04   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A friss házasok valószínűleg gyermeket várnak. Bár ezek ugyan csak pletykák, nyomós ok van arra, hogy feltételezzük, kisgyermek fog születni.

hirdetés
Apa lesz Young-G?
Fotó: Blikk

VV Béci feleségével, Adrival november vége felé házasodtak össze. A lagzit villámgyorsan, mindössze pár hét alatt szervezték meg és már akkor is folytak feltételezések, hogy a gyermek jövetele miatt kellett az esküvő ilyen hirtelen, ugyanakkor a pár ezt határozottan cáfolta.

Ekkor az egykori villalakó így nyilatkozott a Blikknek: „Egy hónappal ezelőtt jött egy villámcsapásszerű érzés: letérdeltem Adri elé, és megkértem a kezét. Nem akartam éveket várni az esküvővel, így szinte azonnal el is kezdtük szervezni. Három hét alatt sikerült is mindent megterveznünk, aminek nagyon örültünk. Nem az az oka a hirtelen esküvőnek, hogy Adri gyereket vár. Ha jön, majd jön, mi szeretettel várjuk. Már nem rajtunk múlik! Teljes mértékben felkészültünk a baba érkezésére, minden egyes nap dolgozom rajta, hogy összejöjjön.

Tehát úgy látszik a „gyors összedolgozás” hamar eredményes lett, hiszen a napokban Béci a hivatalos Facebook oldalára egy sejtetős képet tett fel, melyen az Apa leszek című könyvet tartja kezében. Hagyta, hogy az emberek kíváncsiak legyenek, mert semmi magyarázatot nem adott a fotó mellé, a rajongók pedg pár perc alatt veték a célzást és rögtön gratuláltak nekik.


Fotó: Facebook

A Blikk szerkesztősége szerette volna tudni, hogy igaz-e a hír, de sajnos nem tudták őket elérni. A lap úgy tudja, hogy 2013 első napját is együtt töltötték, ami érthető, hiszen ha Adri valóban gyermeket vár, valószínűleg gyakran rosszul van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek