Starity

Magyarországra is jön az Arrow

2013. január 04. 00:12   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Februárban kezdi vetíteni az RTL Klub az amerikai The CW csatorna egyik újoncát, a Marvel-képregényre épülő Arrow-t.

hirdetés
Magyarországra is jön az Arrow

Oliver Queen (Stephen Amell), miután hajója valahol a kínai tengeren elsüllyedt, egy szigetre vetődött, ahol öt évet töltött, mielőtt megmentették. Hazatérve családja és barátai elől titkolni kényszerül a szörnyű valóságot, ami száműzetése alatt történt, és ami nagyban hozzásegíti ahhoz, hogy apjának tett ígéretét betartsa. Szerettei biztonsága érdekében csuklyája rejtekéből kénytelen megtisztítani a város a fehérgalléros bűnözőktől...

Az Amerikai Egyesült Államokban a sorozatot az „egyik legjobb újoncnak tartják”, és viszonylag stabilan, 3,5 millió körül van a nézettsége, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy itthon is nagy lesz a siker (gondoljunk csak a Glee-re, ami az USA-ban őrületes sikereket ér el a mai napig, az RTL viszont igencsak befürdött vele), hiszen egy rossz műsorsávválasztás az egészet gallyra teheti.

Egyelőre részletes információkat nem tudni arról, mikor fogják pontosan műsorra tűzni a sorozatot, de az biztosnak tűnik, hogy februárban már látható lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek