Starity

Megjelent Alizée új klipje

2013. január 03. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alizée új kislemeze, mely az A cause de l'automne címet viseli, nyáron jelent meg, pontosan 12 évvel a Moi... Lolita sikerszerzemény után. Mostanra az új videoklip is megérkezett.

hirdetés
Megjelent Alizée új klipje

Mostantól már a Franciaországon kívül élőknek is elérhető Alizée új klipje, mely az A cause de l'automne (Az ősz miatt) dalához készült. A kislemezhez készült már egy klip a nyáron, az azonban nem felelt meg a Sony várakozásainak, így újat kellett forgatniuk, melyre végül november végén került sor. Az új verzió eredetileg december 5-én jelent meg a YouTube-on, de ez idáig csak a Franciaországban élőknek volt elérhető.

Maga a klip témája felidézi a James Bond 007-es filmek stílusát, ahogyan azt már Alizée a forgatás előtt felvetette. Mindez azonban december 4-én tisztázódottt, mikor is megjelent két teaser a kliphez, mely valószínűleg felülmúlja majd Alizée előző videoklipjét, ami a Les Collineshez készült. Maga a témaválasztás egyébként nem meglepő, mivel volt már hasonló dala, mely még a debütáló albumán, a Gourmandises-n (2000) kapott helyet, ez volt a J.B.G. (James Bond Girl).

Az eddigi információk szerint Alizée februárban megjelenő, ötödik nagylemeze is az A cause de l'automne címet fogja viselni, ám eddig nem történt hivatalos megerősítés az énekesnő részéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek