Starity

Január 22-én jelenik meg a Paramore új dala

2013. január 05. 13:01   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayley Williams, Jeremy Davis és Taylor York a hónap vége előtt pár nappal mutatja be legújabb szerzeményét, a Now című dalt, mely az új albumon lesz hallható.

hirdetés
Január 22-én jelenik meg a Paramore új dala

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Paramore névre keresztelt 4. albumuk áprilisban fog megjelenni. Az albumot, melyet hatalmas várakozás előz meg, az együttes magáról nevezte el, melynek első dalát már január 22-én hallhatjuk.

A dalról több információ kiszivárgott már; az első az volt, mikor Wendy Rollins, a Radio 104.5 bemondója kikotyogta a Twitteren a dal címét, majd karácsony előtt a rajongók a megújult weboldalt feltörve kiszivárogtatták, hogy a dal 22-én jelenik meg. Ez így is van, hiszen ezt a banda meg is erősítette a tegnapi nap folyamán, mikoris a FueledByRamen YouTube-csatornájára feltöltötték a dal egy részletét.

Az album egyébként április 5-én jelenik meg Németországban és Ausztráliában, 8-án az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Lengyelországban és Portugáliában, majd 9-én Amerikában és Argentínában. A rajongók arra számítanak, hogy az album előbb kiszivárog, hiszen a banda Riot! című albuma is hetekkel a megjelenés előtt letölthető volt (illegálisan) a különböző torrentoldalakról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek