Starity

Gyászolnak a Carter testvérek

2013. január 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Carter testvérek újra gyászolnak: egy fontos barátjuk, valamint testvérük elvesztése után még egy közeli hozzátartozójuk nem lehet velük többé: a nagypapájuk.

hirdetés
Gyászolnak a Carter testvérek

A Carter családra igencsak rájár a rúd: 2011-ben az ikrek egyik kedves barátja, Collin, valamint tavaly a testvérük, Leslie vesztette életét, egyes hírek szerint drogtúladagolásban, amit senki nem erősített meg, és most újra gyászol a család: a szeretett nagypapa, Charles Carter nemrég hunyt el.

Természetesen a gyerekek, Nick, Aaron és Angel is megemlékeztek a közösségi oldalakon hőn szeretett nagyapjukról. Aaron a következőket írta a Twitterre: „Nagypapa, szeretlek! Megígérem, hogy büszke leszel rám!”

Angel a következő gondolatokkal búcsúzott a nagypapájától: „Nagypapa! Te egy csodás személy voltál! Áldottnak érzem magam, amiért olyan csodálatos papám volt, mint te!” Nick is írt, a Twitteren osztotta meg gondolatait. „Az út szép is lehet, bennünk tovább élsz. Szeretlek, nagypapa.”

A Carter-rajongók rengeteg üzenetet küldtek kedvenceiknek, amikben kifejezték sajnálatukat. A Backstreet Boys egy másik tagja, Brian Littrell is gyászol: felesége, Leighanne szintén nemrég vesztette el édesapját.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek