Starity

Julián Gil főszerepben tér vissza

2013. január 10. 12:12   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julián Gil, a Quién eres tu? című telenovellában kapott főszerepet, mely a La usurpadora (Paula és Paulina) feldolgozása.

hirdetés
Julián Gil főszerepben tér vissza

Julián Gilt Magyaroszágon először a Sortilegióban (Kettős játszma), majd az Acorraladában (Sarokba szorítva), az Eva Lunában és a La que no podía amarban (Megkövült szívek) láthattuk.

Jelenleg Kolumbiában forgatja a Quién eres tu? című telenovellát, mely az 1998-as La usurpadora feldolgozása. Az eredeti történetet hazánkban számos alkalommal levetítették a csatornák Paula és Paulina címen, Gabriela Spanic és Fernando Colunga főszereplésével. Julián az egykori Carlos Daniel Bracho karakterét kapta meg mint Felipe Esquivel.

„Ő egy csodálatos ember, akinek két tizenéves gyermeke van. Viszonylag jól viseli a konfliktusokat. A történet tele van szenvedéllyel, feszültséggel és sok intrikával. Az eredetit sok évvel ezelőtt Mexikóban mutatták be, mi pedig most csináltunk egy feldolgozást. A két történet sokban eltér” – mesélte Julián még szeptemberben a karakteréről.

A 32 éves színész az interjú során elmesélte, hogy heti hat napot forgat, így csak vasárnaponként szabad. „Alig van időn, de ez az ára annak, hogy sikeres legyek, és nemzetközileg is ismert. Argentínában születtem, de azóta már éltem Puerto Ricóban, Miamiban, Venezuelában, Ecuadorban, Mexikóban, Peruban, Spanyolországban és most Kolumbiában, hála a sok novellának. Néha már úgy érzem, hogy mindenhova börönddel kéne járnom, hátha hirtelen költöznöm kell” – jegyezte meg viccesen.

A új novella január 7-én debütált a kolumbiai Telefutura csatornán, a főműsoridőben. A főhősnő Laura Carmine.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek