Starity

Bridgit Mendler 2013 legnagyobb ígérete

2013. január 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney üdvöskéje igencsak ismert lett az elmúlt pár hónapban, köszönhető ez legújabb albumának, a Hello My Name Is...-nek, ami hatalmas sikernek örvend.

hirdetés
Bridgit Mendler 2013 legnagyobb ígérete

A Sok sikert, Charlie sztárja, Bridgit Mendler tavaly októberben jelentette meg legújabb albumát, a Hello My Name Ist, ami (bár az eladási listákat még nem igazán hódította meg, hiszen a Billboard 200-as listáján is csak 77.) a fiatalok köréban hatalmas sikernek örvend. Az album hangzása tipikus pop, ami szinte leginkább Miley Cyrus Breakout című lemezére hasonlít.

A Hollywood Records hatalmas reményeket fűz Mendlerhez, hiszen a fiatalság nagyon vevő az énekesnő dalszövegire és dalaira, sőt a kiadó szerint 2013 Bridgit Mendler éve lesz, hiszen az énekesnő nemcsak a stúdióban, hanem a színpadon is egyaránt tisztán énekel.

Bridgit Mendler egyértelműen az egyik legnagyobb ígéret számunkra, hiszen nemcsak a hangja figyelemfelkeltő, hanem a zenéje is kellemes és szerethető. Reméljük, hogy sikerül olyan sikereket elérnünk Mendlerrel, mint Selena Gomezzal, Demi Lovatóval vagy éppen Miley Cyrusszal”nyilatkozta a kiadó egyik szóvivője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek