Starity

Demi Lovato otthagyja a Twittert

2013. január 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Volt már példa rá, hogy egyik-másik sztár elhagyni kényszerült a Twittert a róluk terjedő pletykák, esetleg fenyegetések miatt. Most Demi Lovato is elbúcsúzott a mikroblogtól.

hirdetés
Demi Lovato otthagyja a Twittert

Demi Lovatonak elege lett! Az énekesnő úgy határozott, egy időre elbúcsúzik a Twittertől – a rajongók nagy csalódására. A róla szólóalaptalan vádakra és hamis pletykákra hivatkozva otthagyja a mikroblogot, és úgy fest, nem is áll szándékában egyhamar újra használatba venni azt.

A sztár nem részletezte milyen pletykák vették el a kedvét a csiripeléstől, de valószínű, hogy a Wilmer Valderramával való állítólagosan újramelegített kapcsolatáról szóló téves híreszteléseknek is köze van a dologhoz. Legutóbbi tweetjeiből világosan érezhető, hogy végleg elege lett a pletykákból és a rosszindulatú megjegyzésekből, ami tulajdonképp érthető is.

„Blehh... Imádom a rajongóimat, de elegem van a pletykákból. Egy időre elbúcsúzom a Twittertől... Szeretlek benneteket!” – áll a sztár utolsó kiírásában.

Nos, reméljük, hogy Demi Lovato idővel megenyhül, és legalább a rajongók kedvéért visszatér a mikroblogra.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek