Starity

Kaká speciális ellátást kap

2010. augusztus 02. 21:09   |   Szerző: Lili95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírekkel ellentétben a Real Madrid új edzője, José Mourinho mégis számít Kakára az idei szezonban, így speciális edzéstervet kapott tőle.

hirdetés
Kaká speciális ellátást kap

Az Inter volt edzője aggódik Kaká egészségi állapota miatt. Mivel tavaly nem váltotta be a hozzá fűzött madridi reményeket, idén intenzívebb segítségre szorul.

A nem túl fényes első év igazából nem Kaká hibája, rengeteg sérülés hátráltatta. Sérv, amit nem lehet megoperálni, különböző combproblémák...

A nyaralás után Los Angelesbe repült, hogy ismét edzésbe álljon és tovább gyógyuljon. Már a világbajnokságon is csak 85 százalékos állapotban volt, és hogy ne romoljon az állapota, José Mourinho felállított neki egy saját edzéstervet. A terápiás foglalkozások célja, hogy megerősítsék Kaká izmait a sérülések helyén (lágyék, és alsócomb), illetve újra "felépítsenek" kulcsfontosságú izomcsoportokat.  

Ezzel párhuzamosan Kakának nem kell teljes értékű edzésmunkát végeznie, mert egyelőre a fizikális felkészítésénél fontosabb a sérülések leküzdése.

Mindez azt is jelenti számunkra, hogy Kaká marad, és tovább dolgozik, hogy madridi legenda válhassék belőle...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek