Starity

Kávéházláncot vett Patrick Dempsey

2013. január 06. 18:06   |   Szerző: erzsi813

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megszoktuk már, hogy a sztárok is szeretnek több lábon állni. Így tette ezt a Grace Klinikából ismert Patrick Dempsey is, aki megvásárolt egy kávéházláncot Seattle-ben.

hirdetés
Kávéházláncot vett Patrick Dempsey

A HollywoodReporter információi szerint Patrick Dempsey befektetési cége egy aukción megvásárolt egy Seattle-i kávéházláncot. A Tully's Coffee előző vezetősége a csőd szélére jutott, mivel mintegy 9,15 millió dollárnyi adósságot halmozott fel. A The Seattle Times szerint az árverés körülbelül 10 óráig tartott, az eredmények pedig csütörtökön este derültek ki.

„Találkoztunk a nagy zöld szörnnyel és egyenesen a szemébe néztünk és a végén csak pislogott. Megszereztük! Köszönjük Seattle!” – csiripelte a színész a Twitteren, valószínűleg a Starbucksra célozva.

Dempsey-nek és újdonsült üzletének már nem maradt más feladata csak a sikeres működés. Ehhez persze még szembe kell szállnia a rivális Starbucksszal, de a Grace Klinika sztárja mindent meg fog tenni ez érdekében: lassú és megfontolt lépésekkel szeretnének a csúcsra érni, sőt úgy tervezi, még a pult mögé is be fog állni és kávét is fog felszolgálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek