Starity

Madden: „Nicole a legjobbat hozza ki belőlem”

2010. április 07. 21:09   |   Szerző: bulldog

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Good Charlotte rockere – akinek már két gyereke van, a kétéves Harlow és a hat hónapos Sparrow – nagyon hálás Nicole Richie-nek a szeretetéért és odaadásáért, és hiszi, hogy ez segít jobb emberré válnia.

hirdetés
Madden: „Nicole a legjobbat hozza ki belőlem”

„Jobb ember vagyok, mint valaha. Két gyönyörű gyerekem van, akik az életet jelentik nekem – az egész világot. Csodálatos feleségem van, aki mindenben támogat; segít előhozni a legeslegjobb Joel Maddent” - mondta boldogan az énekes.

Bár bevallja, hogy az apává válás komoly sokk volt neki, mindig készen állt rá, hogy felnőjön az ilyesfajta feladatokhoz.

„Azt hiszem, elhatározhatod, hogy a legjobb apa és partner leszel, vagy elfutsz, nincs más lehetőség. Komoly teher, mikor ennyire megváltozik az életed, de a gyerekeim minden nap emlékeztetnek rá, hogy mennyire megéri vállalni a felelősséget. Már egyántalán nem aggódom, hogy elbuknék apaként”
- nyilatkozta.

A 31 éves énekes bevallotta, hogy a kislánya, Harlow a legkomolyabb bírálója. „Mikor lejátszok egy demót, mindig 'yea'-t vagy 'nay'-t mond. Ő a legőszintébb kritikusom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek