Starity

Klippremier: One Direction — Kiss You

2013. január 07. 21:09   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban tudni lehetett, hogy legújabb kislemezük a Kiss You című daluk lesz, ám a kisfilm csak ma került fel a YouTube-videómegosztóra.

hirdetés
Klippremier: One Direction — Kiss You

Mondhatni, a tavalyi év a One Direction fiúk éve volt, hiszen pár hónap alatt világhírnevet szereztek maguknak. Ezt mutatja az év végi albumeladási lista is, hiszen Up All Night korongjuk harmadik, míg a Take Me Home „csak” az ötödik helyet foglalhatta el.

Az új album első kislemeze, a Live While We’re Young hatalmas sikereknek örvendett, valamint az Ed Sheeran által írt Little Things is azonnal a rajongók kedvence lett. Legújabb kislemezük, a Kiss You pedig máris megrohamozta a zenei listákat, annak ellenére, hogy a videoklip csak ma került fel a banda VEVO-csatornájára.

A kisfilmet egyébként már néhányan láthatták, ugyanis a Bring Me To 1D esemény keretei között minden országból egy szerencsés rajongó eljuthatott New Yorkba, hogy megnézze fellépésüket, illetve találkozzon a fiúkkal. Itt mutatták be először a videót.

A bandatagok ezúttal sem vették komolyra a figurát, ebben a klipjükben is inkább a bolondozás és a viccelődés van a középpontban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek