Starity

Robin Sparkles visszatér a HIMYM-be

2013. január 08. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három epizódban ismerkedhettünk meg eddig Cobie Smulders eltemetett, kanadai popénekes énjével, február negyedikén azonban Robin Sparkles ismét visszatér.

hirdetés
Robin Sparkles visszatér a HIMYM-be

James Van Der Beek és Alan Thicke is visszatérnek vendégszereplőkként az Így jártam anyátokkal február negyedikei epizódjában, amely a kanadai popsztár, Robin Sparkles („Csillám Robin”) visszatérését jegyzi. A hírek szerint hozzájuk  Jason Priestley (Beverly Hills, 90210), Paul Shaffer (Late Show with David Letterman), Alex Trebek (Jeopardy!) és számos más kanadai sztár is csatlakozni fog.

A producer, Carter Bays szerint az epizódban megismerhetjük a popénekes sötétebb oldalát, és megtudjuk, milyen események hatására lett Robin Scherbatsky olyan, amilyennek ma ismerik.

Thicke egyébként egyszer már feltűnt a sorozatban mint Robin apja, a Sandcastles in the Sand videoklipjében, ahol Van Der Beek exbarátját, Simont alakította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek